1-2- چرا از آفت کش ها اینقدر استفاده می کنیم

 

دلایل زیر بیانگر استفاده ار آفت گشها می باشد

 

    • حدود 6 میلیارد نفر در جهان باید تغدیه کنند و گیاهان نیز این غذا را استفاده می کنند.

 

    • 30هزار علف هرزه وجود دارد.

 

    • 30 درصدمحصولات به خاطر آفت از بین می روند.

 

    • یک میلیون گونه حشره در جهان وجود دارد.

 

    • 80 تا100 هزار نوع بیماری وجود دارد.

 

    • بیماری هایی وجود دارند که منشا آنها حشرات می باشند.

 

    • سه هزار گونه کرم وجود دارند.

 

    • شهر سازی و شهر نشینی در حال گسترش است. 

      خرید متن کامل این پایان نامه در سایت nefo.ir

       

 

    • هزینه زیادی به خاطر آفات مصرف(حدود 100 بیلیون دلار)می شود.

 

    • با حذف آفت کش ها حدود25 درصد محصولات در سراسر دنیا از بین می روند.

 

  • با استفاده از آفت کشها با خرج یک دلار 4 دلار سود بدست می آید[10] .

 1-3- عمده عللی که باعث شد تا جهت جداسازی این میکروارگانیسم ها اقداماتی صورت بپذیرد به این شرح است

 

    • استفاده بیش از حد و بی رویه آفت کش ها در کشور که باعث آلودگی محیط زیست می شود , چرا که این ترکیبات عمدتا در محیط زیست پایدارند و می توانند از طریق آبهای آلوده به مناطق دیگر رفته و حتی آبهای زیر زمینی را نیز آلوده کنند ولی آنچه اینجا مطرح است انتقال این ترکیبات به فاضلاب های صنعتی و آب راهها و در نهایت رودخانه ها و در یاها می باشد که باعث آسیب های جدی به موجودات و محیط زیست میشود.

 

    • مسمومیتهای ناشی از سموم آفت کش ها که ممکن است از طریق استعمال و یا از طریق مواد غذایی آلوده و حتی از طریق پوست و یا استنشاق آنها باشد.

 

    • رفع آلودگی مناطق آلوده با عوامل جنگی ارگانوفسفره مثل سومان ,سارین و تابون.

 

    • تولید پادهزهایی جهت خنثی کردن افرادی که با عوامل جنگی ارگانوفسفره آلوده شده اند و یا احتمالا خواهند شد.

 

  • ایجاد ضد عفونی کننده هایی برای مواد غذایی آلوده شده با سموم آفت کش ارگانوفسفره

1-4- آفت کش ها

 

تا قبل از جنگ جهانی دوم آفت کشهای که به طور روزمره مورد استفاده قرار می گرفتند غالبا ترکیبات غیر آلی از قبیل سولفور,سرب,آرسنیک و جیوه بودند.علاوه بر این ترکیبات گیاهی مثل نیکوتین ,پیرتروم[3] و روتنون نیز بکار برده می شدند.با شروع جنگ جهانی دوم آفت کشها نیز توسعه یافتند و آفت کشهای جدید تولید شدند.در طی این دوران DDT بوسیله ی سوئیسی ها تولید شد که تغییراتی در روند طبیعی کنترل آفت کش ها بوجود آورد.اثر فوق العاده غیر معمول این ترکیبات و موادی که به نوعی با آن مرتبط بودند همگی باعث کند شدن روند تحقیقات شدند.در نتیجه پیشرفت های دیگری در زمینه ایجاد ترکیبات موثر و کم خطر همچون تولید ترکیبات ارگانوفسفر برای کنترل آفت ها صورت گرفت[1].

 

آفت[4] به ارگانیسمی گفته می شود که رفتارش به نوعی برای انسان یا گیاه زیان بار باشد.آفت کش[5]به ترکیب شیمیایی گفته می شود که آفت ها را می کشد یا رشد آنها را متوقف می کند.آفت هایی چون کرم,ساس,جلبک,پرنده,قارچ,نماتد,جوندگان یا علفهای هرزمی تواند با اثر مستقیم یا رقابت درمواد غذایی موجود درخاک اثرات مخربی بر محصولات بگذارند[11] با این وجود به دلیل افزایش نیاز محصولات کشاورزی استفاده از آفت کش اجتناب ناپذیر است[12].

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...