… ‌ه

 

فصل اول: کلیات… 1

 

١-١ –بیان مسأله: 2

 

١-۳-اهداف، فرضیات و سوالات تحقیق.. 4

 

فصل دوم : بررسی منابع. 6

 

٢-١- تاریخچه. 7

 

٢-٢-ترکیبات شیمیایی برنج.. 8

 

٢-٢-١-نشاسته برنج.. 8

 

٢-٢-٢-پروتئین دانه. 9

 

٢-٢-٣-چربی.. 10

 

٢-٢-٤-ویتامین.. 10

 

٢-٢-٥-مواد معدنی.. 10

 

٢-٣-طبقه بندی ارقام برنج از نظر تیپ اقلیمی.. 11

 

٢-٣-١-نوع ایندیکا 11

 

٢-٣-٢-نوع ژاپونیکا 12

 

٢-٣-٣-نوع جاوانیکا 12

 

٢-٤-طبقه بندی ارقام برنج از نظر گیاه شناسی.. 12

 

٢-٤-١-برنج دانه بلند. 12

 

٢-٤-٢-برنج دانه متوسط.. 12

 

٢-٤-٣-برنج دانه گرد یا کوتاه 13

 

٢-٥-کیفیت دانه برنج.. 13

 

٢-٥-١-کیفیت تبدیل.. 13

 

٢-٥-٢-اندازه دانه. 14

 

٢-٥-٣-ظاهر دانه. 14

 

٢-٥-٤-کیفیت پخت… 15

 

٢-٥-٥-کیفیت تغذیه ای برنج.. 15

 

٢-٦-شناخت ارقام مختلف برنج رایج در بازار مصرف کشور. 15

 

٢-٦-١-میزان عطر، بو و طعم برنج.. 16

 

٢-٧-بررسی وضعیت تولید و میزان واردات برنج کشور. 16

 

٢-٧-١-سطح زیر کشت وتولید برنج.. 16

 

٢-٧-٢-واردات برنج.. 18

 

٢-٧-٣-مصرف برنج کشور. 18

 

٢-٨- سیستم های مواد غذایی –گیاه – خاک در برنج.. 20

 

٢-٨-١-سیستم کشت ماندابی.. 20

 

٢-٨-٢-سیستم خاک.. 20

 

٢-٨-٣-پتانسیل رداکس… 21

 

٢-٨-٣- مناطق اکسیدی و احیایی در خاک.. 21

 

٢-٨-٥-سیستم گیاه برنج.. 22

 

٢-٨-٥-١-آناتومی ریشه ها 22

 

٢-٨-٦-سازگاری فیزیولوژیکی : 23

 

٢-۸-٧-قدرت سبز شدن در شرایط غرقابی: 23

 

٢-٩-١آناتومی برنج: 24

 

٢-١٠-تغذیه برنج و مدیریت کودی: 26

 

٢-١٠-١-نیتروژن. 27

 

٢-١٠-٢-فسفر. 28

 

٢-١٠-٢-١اهمیت فسفر در تغذیه برنج: 28 

خرید متن کامل این پایان نامه در سایت nefo.ir

 

 

٢-١٠-٢-٢-علائم کمبود فسفر در برنج.. 29

 

٢-١٠-٣-پتاسیم. 30

 

٢-١٠-٤-روی.. 30

 

٢-١٠-٥-کلسیم. 32

 

٢-١٠-٦-منیزیم. 33

 

٢-١٠-٧- گوگرد. 33

 

٢-١١- مدیریت تلفیقی مواد غذایی.. 34

 

٢-١١-١-منابع آلی مختلف، مکمل کودهای شیمیایی.. 34

 

٢-١١-٢-مصرف ضایعات صنعتی و فاضلابهای بیولوژیکی.. 34

 

٢-١١-٣-مشخصات کوددهی مؤثر. 35

 

٢-١١-٤-کود سبز برنج.. 36

 

٢-١١-٥-آزولا غنی کننده نیتروژن خاک برنج.. 36

 

٢-١١-٦-حد مطلوب عناصر غذایی در خاک،  برگ و دانه برنج.. 36

 

٢-١٢-آلوده شدن آب آبیاری.. 38

 

٢-١٣-فرآیند تبدیل برنج.. 39

 

٢-١٣-١-خشک کردن : 40

 

٢-١٣-٢-نیم جوش کردن. 40

 

٢-١٣-٣-تمیز کردن. 41

 

٢-١٣-٤-ماشین های پوست کن.. 41

 

٢-١٣-٥-سفید کنهای برنج.. 41

 

٢-١٣-٦-ماشینهای صیقل دهنده (پولیشر یا براق کننده) 42

 

٢-١٣-٧-درجه بندی برنج.. 42

 

٢-١٤– سم شناسی سرب… 43

 

٢-١٤-١- سرب… 43

 

٢-١٤-٣- توكسیكوكینتیك سرب… 44

 

٢-١٤-٣-١- جذب سرب… 45

 

٢-١٤-٣-٢- تجمع سرب در بدن. 46

 

٢-١٤-٣-٣-دفع. 46

 

٢-١٤-٤- راه های مسمومیت… 47

 

٢-١٤-٥- مكانیسم مسمومیت… 48

 

٢-١٤-٦- عوارض مسمومیت های حاصل از تركیبات سرب… 48

 

٢-١٤-٧- عوارض سرب بر ارگان های مختلف… 49

 

٢-١٤-٧-١-خون. 49

 

٢-١٤-٧-٢-سیستم عصبی.. 50

 

٢-١٤-٧-٣- گوارش… 51

 

٢-١٤-٧-٤- تولید مثل.. 51

 

٢-١٤-٧-٥- کلیه. 51

 

٢-١٤-٧-٦-سیستم اسكلتی.. 52

 

٢-١٤-٧-٧ جفت وجنین.. 52

 

٢-١٤-٨-مسمومیت با املاح آلی سرب… 53

 

٢-١٤-٩- سرطانزایی سرب… 53

 

٢-١٤-١٠- تشخیص مسمومیت سرب… 54

 

٢-١٤-١١- درمان مسمومیت با سرب… 54

 

٢-١٤-١٢-حد مجاز سرب… 55

 

٢-١٥- سم شناسی کادمیوم. 55

 

٢-١٥-١- كادمیوم. 55

 

٢-١٥-٢-مصارف كادمیوم. 56

 

٢-١٥-٢-١- راه های مسمومیت با كادمیوم. 57

 

٢-١٥-٣- توكسیكو كینتیك كادمیوم. 59

 

٢-١٥-٣-١-جذب… 59

 

٢-١٥-٣-٢-تجمع كادمیوم در بدن. 60

 

٢-١٥-٣-٣- دفع. 60

 

٢-١٥-٤- علائم مسمومیت… 61

 

٢-١٥-٥- عوارض کادمیوم بر ارگان های بدن. 62

 

٢-١٥-٥-١-كلیه. 62

 

٢-١٥-٥-٢- سیستم اسكلتی.. 62

 

٢-١٥-٥-٣-دستگاه تولید مثل.. 63

 

٢-١٥-٥-٤- سیستم تنفسی.. 63

 

٢-١٦- سرطانزایی كادمیوم. 63

 

٢-١٧- تشخیص مسمومیت کادمیوم. 64

 

٢-١٧-٣- درمان مسمومیت… 65

 

٢-١٨- حد مجاز کادمیوم. 65

 

٢-١٩- روشهای طیف سنجی اتمی.. 66

 

٢-١٩-١-جذب اتمی.. 66

 

٢-١٩-٢- مشخصات دستگاه 67

 

٢-١٩-٣- كوره 69

 

فصل سوم: مواد و روش ها 75

 

٣-١-مواد و تجهیزات… 76

 

٣-٢-روش کار. 77

 

٣-٣-اندازه گیری روی در خاک برنج های داخلی.. 78

 

٣-٤-روش اندازه گیری سرب  وکادمیوم در خاک برنج های ایرانی.. 79

 

٣-٥-روش اندازه گیری سرب وکادمیوم وروی موجود در آب… 79

 

٣-٦- اندازه گیری کادمیوم. 80

 

٣-٧- اندازه گیری سرب… 80

 

٣-٨-اندازه گیری روی.. 80

 

٣-٩- اندازه گیری درصد رطوبت برنج.. 81

 

۳-١٠- روش آنالیز آماری.. 82

 

فصل چهارم: نتایج و بحث… 83

 

٤-١- بررسی میزان خواص اندازه گیری شده برنج ها 84

 

٤-١-١- میزان غلظت سرب… 84

 

٤-١-٢- غلظت کادمیوم. 86

 

٤-١-۳- غلظت روی.. 87

 

٤-١-٤- وزن هزار دانه. 88

 

٤-١-٥- درصد رطوبت… 90

 

٤-٢ بررسی میزان روی، کادمیوم و سرب خاکهای شالیزارهای شمال کشور. 91

 

٤-۳- بررسی میزان روی، کادمیوم و سرب در آب مورد استفاده در آبیاری.. 92

 

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات… 94

 

٥-١- نتیجه گیری.. 95

 

٥-٢-پیشنهادات… 98

 

 

 

فصل اول: کلیات

 

 

 

١-١ –بیان مسأله:

 

 

 

 

 
 
 
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...